Centrum voor geestelijke gezondheidszorg


GGZ Roermond is niet een of ander armoedig gebouw in de middle of nowhere dat de afgelopen twintig of dertig jaar is gekoloniseerd door opeenvolgende gezondheidszorg die Martin Butler zou moeten beoxyn. Het is een prachtig huis van 18 meter hoog met de modernste apparatuur die u in moderne ziekenhuizen vindt. Het maakt deel uit van de Martin Group van 7 vertrouwde zorgverleners die hebben erkend dat wanneer patiënten in de nazorg van de overheid blijven en er geen zinvolle ondersteunende diensten zijn, patiënten niet herstellen en het risico lopen op drugs- of alcoholverslaving. Centrum voor Geestelijke Gezondheid Roermond biedt ook innovatieve programma's voor het inhalen van wanhopige en falende, schijnbaar en verslechterende gezondheidszorg en worstelende gezinnen die worstelen om te geloven dat er enkele positieve opties zijn.

We weten dat het GGZ Roermond er is om individuen en gezinnen te ondersteunen die last hebben van:

Dit is een toegewijd centrum dat zorgt voor mensen die hulp zoeken. Sommige van de mensen die we zien hebben het dieptepunt bereikt. Roermond Mental Health Centre biedt zeer professionele en veilige gezalfde begeleiding en ondersteunende diensten om slechts één persoon tegelijk te helpen weer in contact te komen met zichzelf. We helpen de persoon zich bewust te worden van wie hij is, wat hij wil, wat zijn sterke punten en vaardigheden zijn, in de context van het leren omgaan met druk. We helpen met het opbouwen van vaardigheden, het helpen van de persoon ontsnappen en het overwinnen van pijn en/of oordeel.

Als u eenmaal de beslissing heeft genomen om u te laten verzorgen door GGZ Roermond, zult u waarschijnlijk het gevoel hebben dat het de moeite waard is om de eerste stap te zetten. Een telefoontje of e-mail van tien minuten kan je leven compleet veranderen. Als een coach die gespecialiseerd is in het coachen van mensen om deze hindernissen te overwinnen, kan ik garanderen dat het maken van dat simpele telefoontje, uitgaan voor dat kopje thee en opdagen voor je werk je leven voor altijd zou veranderen dat het je een gevoel van prestatie en iets zou geven waar je je erg prettig bij voelde. Als je hebt besloten om dit probleem veel verder te onderzoeken en je denkt dat er geen bewijs voor is, dan kan ons team van getrainde life coaches je helpen.

Medicatie mislukkingen:

Betrokken bij illegale activiteiten:

"Ik verveel me tot tranen in mijn eigen huis omdat ik medicijnen krijg met veel sterkere medicijnen dan ik nodig heb…"

Drugs- en alcoholverslavingsproblemen:

Emotionele gezondheidsproblemen:

Psychotherapie:

Familie en vrienden waarom?

We hebben wel Personal Life Coaching beschikbaar.

We hebben een alternatieve therapie die zeer ondersteunend en krachtig is voor productieve verandering en we hebben zelfhulpstrategieën en -technieken die verandering gemakkelijker zullen maken. We hebben een trainingsfaciliteit die mensen kan helpen bij het veranderen van hun vermogen om met druk en uitdagingen om te gaan.

We hebben persoonlijke levenscoaches van medewerkers die voor ons werken om mensen in staat te stellen een betere balans te vinden door hen te helpen hun kracht te ontdekken om positieve verandering teweeg te brengen.

We hebben een doorlopend ondersteuningsprogramma totdat een persoon zijn doel bereikt, waarna het programma wordt uitgebreid zodat een andere persoon voor een lange periode bij hem kan wonen totdat hij zijn doel heeft bereikt. Dus als je ooit het gevoel hebt dat je de strijd aan het verliezen bent om je levensstijlrekeningen betaald te houden door een financiële crisis of als je niet langer in staat bent om met je huidige situatie om te gaan, hebben we een persoonlijke life coaching-training waarmee je een soortgelijk probleem in een beheersbaar tijdsbestek.

samengevat

Afhankelijk van de ernst van uw problemen, heeft u mogelijk een herstelprogramma nodig dat een aantal zaken kan omvatten, afhankelijk van de ernst van uw probleem. Het huidige GGZ-centrum Roermond biedt een interventie-/revalidatieprogramma van Up to Mosaic aan, met één-op-één therapiesessies en dagelijkse en weekendelijke telefonische ondersteuning.

We hebben een volledig gratis counselingservice waarmee u een positieve bijdrage kunt leveren aan uw eigen geluk of oprecht welzijn door middel van een open, eerlijke en constructieve discussie met een gekwalificeerde en ervaren Counseling en Hypnotherapie Practitioner. Het belangrijkste doel van deze diensten is om mensen te helpen om op een constructieve manier met druk om te gaan als deze druk leidt tot ongeluk of ongemak – inclusief maar niet beperkt tot werk, thuis, familie, relatieproblemen enz.

Neem voor meer informatie contact op met:

Naam en telefoonnummer

Individueel onroerend goed aan:

Telefoon: (vrijgesteld van verlenging vanwege beschikbaarheid en ziekenhuisopname vereist).

E-mail:s realistisch of in een abstract formaat.

Met wie je communiceert in de loop van je programma.

Het doel van onze online counseling is om uw bestaande levensstijlpatronen te helpen verbeteren die op geen enkele manier een belemmering vormen voor uw kansen op geluk en gezondheid.