Hoe bepaal je je persoonlijke en professionele identiteit?
Definieer.


Persoonlijke ontwikkeling training

Als je eenmaal wat tijd hebt doorgebracht met je verhaal, zou je in staat moeten zijn om je persoonlijke en professionele identiteit te definiëren. De definitie die ze je gaan geven is je mission statement, die je bedrijfs- en levensmissie beschrijft.

Trainingen die jou persoonlijkheid laat bloeien

Uw persoonlijke geschiedenis. Dit is je eigen persoonlijke geschiedenis. Het omvat al het geschreven materiaal, inclusief artikelen, blogs en artikels die je hebt geschreven. Het is je blauwdruk om te zien wie je bent en wat je wilt doen in je leven. Dit kan informatie bevatten over je kindertijd, je carrière en de huidige gebeurtenissen in je leven. Dit gaat helpen bij het ontwikkelen van je persoonlijke overtuigingen over jezelf en wat je eigen grenzen zijn. Het geeft je de basis van wie je bent, wat je wilt doen met je tijd, de waardevolle persoon die je bent.

Wij bieden een serie online workshops voor leiders, managers en medewerkers, die je persoonlijke leiderschapsontwikkeling en persoonlijke ontwikkelingstraining opbouwen. Lees een of meer van onze zes ( Bescherming van vertrouwelijkheid en ethiek) workshops voor meer informatie.

Ontmantel je verleden.

Je hebt een geweldig verleden, nietwaar?

Of ben je net als veel andere mensen die betekenis geven aan het verleden en niet de ware rijkdom van het leven in het heden zien.

Om een verschil te maken in je leven en je carrière zul je jezelf moeten gaan beschouwen in de context van je verleden.