Hoe maken we een leider?”


Invoering

Leiderschap is een term die wordt gebruikt om verantwoordelijkheid jegens anderen aan te duiden. Ineffectieve of vermoorde leider, we zien herhaaldelijk een man of een vrouw die leidt door alleen als boegbeeld of duplicaat te worden gezien. Effectieve leiders zijn niet alleen leiders in naam, het zijn mensen met kennis, vaardigheden en attitudes die geneigd zijn om actie te ondernemen. Een leider ondersteunt en assisteert de mensen om hem heen om hun doelen of targets te bereiken. Hen helpen de dingen te doen waar ze goed in zijn.

leider zelf situeert zich ergens in het midden en ondersteunt mensen bij het serieus nemen van de dingen die ze nodig hebben, is enthousiast, recht door zee, Schept het beeld van een effectieve leider en is niet bang voor wat anderen zullen zeggen, vooral over hem/haar

Het is de taak van een leider om anderen op te bouwen en aan te moedigen, zich te gedragen zoals zij zich waarschijnlijk zullen gedragen, te volgen hoe u zich waarschijnlijk zult gedragen en diegenen te vermijden die hen waarschijnlijk op de verkeerde manier zullen laten gedragen. Meestal vereist dit moed en kennis, en een leider zorgt voor de kennis en het vertrouwen.

Dus komen we bij de vraag: "Hoe maken we een leider?" Dit is een baan die veel moeilijker is dan het voor de meeste mensen lijkt. Je hebt alle kwaliteiten nodig van iemand die gerespecteerd, bewonderd en beschaamd moet worden in de functieomschrijving.

Mensen moeten het werk willen doen waarvoor ze bedoeld zijn, en daarom moeten ze goede mensen zijn. Maar goed zijn betekent alleen doen wat goed is en de slechte dingen achter je laten.

Het betekent tegen jezelf zeggen (rechtbank genoemd): "Als ik iemand anders was, zou ik deze baan aan iemand anders geven." Hoewel dit misschien verschrikkelijk veel werk klinkt, hebben we het over het behoud van de gezondheid en het welzijn van iedereen in de groep. Houd van je collega's zoals jezelf. staat voor je terwijl je een stuk cake (of wat dan ook) eet, en je kauwt op die vezelvrije benzinevrije kauwgom terwijl je het eet.

Sommige mensen hebben een kick of stimulans nodig om naar de sportschool te gaan of een andere gezonde activiteit uit te voeren. Iedereen heeft een gezond hoofd nodig waarop je kunt vertrouwen. Als je in de spiegel kijkt, zie je niet iemand die met genegenheid over je terugkijkt ( Shape up na 5 jaar). Je ziet de vermoeidheid over je heen staren. Het betekent dat je een rel bent. Je veroorzaakt een probleem.

We moeten dus een evenwicht creëren. Werk/privé balans creëren. Wees de beste collega, de beste vriend en de beste ouder die je kunt. Geef terug en zorg voor uw gezondheid en u zult de klus klaren.

Dus ik geef je twee tips die je meteen kunt gebruiken:

1. Hoe eet je een olifant? 2. Hoe eet je een bedrijf?

Verandering is de beweging van energie, de onzichtbare krachten die ons naar de plaatsen duwen waar verandering ons kan brengen.

De ene energie die ons naar de plaats van de mogelijkheid duwt, wordt Motivatie genoemd. De andere wordt Ongevraagde Aandacht genoemd.

Terwijl je energie uitoefent in de richting van je gewenste doel, jaagt de Un bemande Aandacht je achterna en tekortt je energievoorraad.

Je hebt een keuze, altijd de keuze. Laat de strikken van het ego los en laat je leiden door die kracht van inspiratie. Laat het je duwen naar de plaats van wat je vandaag bent en streef ernaar om dat morgen te zijn.

Je hebt een keuze. Duwen of trekken. Als je trekt, ben je beperkt. Als je pusht, krijg je geen snelle resultaten.

Als je trekt, dwing je jezelf alleen maar tot je snelheid. Als je pusht, ben je overgeleverd aan alles wat je jezelf opdraagt ​​te doen.

Laten we zeggen dat je in een sleur zit. Je bent er vaak genoeg in geweest om de routine te kennen. Je weet dat dit je beste optie is… degene die je tegen jezelf zegt om naar terug te gaan… maar je hebt geen keus.

Dus je zegt tegen jezelf dat je vandaag moet beginnen. Je zegt tegen jezelf dat je vier uur moet werken, drie uur moet slapen, twee uur koffie en drie uur frisdrank moet drinken. Je staat om 6 uur op, eet, werkt, studeert, ademt, doet…dezelfde oude routine.

Dus je denkt: "Ik zal gewoon tien minuten trainen, terug naar bed kruipen en mijn tanden poetsen, stoppen met eruit te zien als een klonterige aardappel … en het vergeten."

Maar er is die andere mogelijkheid… en je laat je leiden. Stel je je perfecte zelf voor, in je perfecte wereld. Is dat niet wat je wilt? De meeste mensen willen denken dat ze mooi zijn..nou, jij kunt ook zo zijn!Je kunt gemakkelijk zijn..en je zult gemakkelijk zijn..andere mensen zullen de verandering zien..en als ze het eenmaal zien, zullen ze' zal je voorbeeld volgen.

Dus… hier is de uitdaging – je laat je mooie beeld van wie je wilt zijn bepalen wie je bent. Niet het huidige beeld – behoud dat beeld! Geef het niet op!