Hoe word ik een meer bewust mens?


Bewustzijnscoaching

Een oefening die een bewustzijns coaching graag gebruik is een doe-het-zelf healing sessie met klanten (een oude gewoonte is het makkelijkst te doorbreken) die een manier is om jezelf te aarden en het momentum te stimuleren. Dit is een mooie manier om weer tot jezelf te komen wanneer je je niet goed voel.

Ik zou me nooit kunnen voorstellen hoeveel tijd, energie en geld er door mij verspild wordt als ik in deze modus zit. Het enige wat ik moet doen is onthouden wat belangrijk is. Immers, als ik uit mijn eigen weg zou gaan en binnen mijn eigen integriteit zou leven, zou ik bereid zijn om wat tijd te investeren in het helpen van anderen om hun leven te veranderen.

Hoe de oefening uit te voeren

Kies steun. Vertel anderen in je omgeving dat je geïnteresseerd bent om te leren hoe je de oefening moet doen. Misschien zijn ze bereid zichzelf te helpen of zullen ze andere voordelen zien om misschien langzaam of gehaast vooruit te gaan terwijl ze aandachtig luisteren, maar door dit te doen zullen ze uiteindelijk de voordelen zien. Denk aan levenscoaches als consultants, die in vele persoonlijke en professionele uitersten, vandaag meer weten over de groei van personen in het volwassen leven of in verband met de dood van een geliefde dan een begeleidend comité, de mensheid in het algemeen en zelfs in vier generaties van mensenlevens.

Sommige beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg hebben een reden om levenscoach of bewustzijns coach te zijn, omdat ze willen helpen. Als ze het alleen niet redden, dan rekken ze zich als life coach echt op.

Neem alle stappen goed door voor een goede resultaat

Deze eerste stap wordt vaak overgeslagen. Er zijn veel redenen waarom we niet uitreiken naar anderen, waaronder schuldgevoelens en verlatingsangst. De aard is om uit te reiken naar anderen die ons zullen helpen, steunen en inspireren. Deze persoon kan je tijd, energie en hartzeer besparen. Ze kunnen je aanmoedigen om je hoogste potentieel te bereiken. De juiste benadering kiezen voor een moeilijke ervaring is de eerste plaats om te beginnen.

Wat ik tegen mijn cliënten zeg is: ik weet hoe moeilijk het is om je machteloos te voelen. Ik weet welke prijs je hebt betaald om in die positie te verkeren. Mijn werk is net als het jouwe. Het gaat over jou – toegewijd aan jou. Het gaat erom je uit te dagen naar binnen te reiken en je eigen kracht en woorden te vinden, kracht die het verleden niet kan kopen.