kan yoga mij helpen en waar gaat het allemaal


Yoga Veghel

Het beoefenen van yoga zal uw lichaam en geest helpen zich vrijer te voelen van fysieke spanning. Uw ademhaling zal zich verruimen. U zult zich lichter en ruimer voelen. De spanning die u al voelt en vasthoudt in uw lichaam zal wegsmelten. Wanneer u zich open en vredig voelt, zal uw energie exploderen, waardoor u met meer vertrouwen, controle en kracht kunt bewegen.

Spirituele Gezondheid en Ontspanning

Het beoefenen van yoga, samen met meditatie en visualisatie, zal uw spirituele gezondheid helpen verbeteren, waardoor u een betere houding krijgt, minder spanning en angst en een meer gecentreerd gevoel van uzelf.

Yoga helpt u uw ademhaling te reguleren, wat resulteert in een grotere ontspanning en een groter loslaten van spanning. Wanneer het lichaam ontspannen is, wordt de geest gecentreerd. Wanneer de geest gecentreerd is, worden de zenuwen gefocust en verminderd, dit resulteert in een rustigere en meer tevreden geest.

Een blijvende les

Yoga in Veghel omvat herhalingen van dezelfde oefening. Dit moedigt herhaling op alle gebieden van je leven aan en helpt je een ademhalingspatroon aan te leren dat vele dagen kan worden volgehouden. Deze kleine oefening zal een blijvende les zijn, in uw wezen.

Als je een beginner bent, beschouw je eerste sessie dan als een kennismaking, waarbij je vertrouwen opbouwt voordat je overgaat naar een sessie die je uiteindelijk zou kunnen transformeren.