Pilates in Thailand


Terwijl u thuis Pilates doet met uw matras erop, zult u de ervaring en tijdloze schoonheid van Pilates in Thailand nooit vergeten. Het biedt een training voor het hele lichaam. Je realiseert het je misschien niet, maar de bewegingen die je doet in een Pilates-les, verbranden eigenlijk calorieën, terwijl je je aandacht afleidt naar de laatste update over Thai Pilates, de nieuwste dansrage, de adem van yoga of zelfs de nieuwste Hollywood-fitnessfilm.

De intensiteit van de les motiveert je continu, omdat je jezelf nooit kunt onderdrukken. Als je eenmaal klaar bent met een les, wil je niet stoppen met worstelen. Deze intensieve training is een aerobe training op zich. Je wordt verslaafd aan het hele proces. In tegenstelling tot de typische gymoefeningen die je doet, waarbij je langzaam je lichaam traint en langzaam je hartslag opbouwt, belooft de sensuele energie van Pilates een ander soort aerobe oefening te worden. Het is nog intensiever en spannender. Het heeft een mix van cardio- en krachttraining.

Je vraagt ​​je misschien af ​​wat het is dat de oefeningen van Pilates zo effectief maakt tegen de Wendy-simplificatie van de westerse training? Het is de vermenging van de fysieke en spirituele elementen van Pilates. Het combineert Oosters ongemak en discipline met de nieuwste Hollywood-workouts en sensuele sensaties. Het laat je smeken!

Aan de andere kant belooft Pilates Reformer het lichaam terug te brengen naar de basis. Hiermee kunt u buigen, draaien, springen en bewegen met de grootste flexibiliteit en gratie.

Pilates Reformer combineert Oosterse en Westerse bewegingsvormen zoals yoga & pilates tot vormen van Traditionele & Yoga workouts. De oosterse cultuur gelooft in het tot het uiterste drijven van jezelf en lichaam, wat resulteert in zowel fysieke als mentale bevrediging. Deze vorm van lichamelijke inspanning garandeert je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

In de voetsporen van Egyptische koninginnen, Latrice Cosby Powickuses "kracht, pezen, bloed en Beginkracht" om vorm en karakter te geven aan de ijverige beoefenaar. (Over haar strijd om zin te vinden in een leven waarin iedereen van haar afhankelijk is.)

Pilates Reformer combineert de broederliefde van de oosterse volkeren, met 21e-eeuwse ontspanning, eenvoud en hoog tempo.

U kunt vertrouwen op Pilates Reformer om u te helpen fysieke fitheid, mentale fitheid en mentale alertheid te ontwikkelen. Het doel is om je lichaam volledig te begrijpen en wat je lichaam wil.

Je kunt fit en mooi zijn met Pilates Reformer.

VOORDELEN

Pilates Reformer Verbetering van houding en functie

– Losraken van gewrichten als gevolg van juiste beweging van het lichaam.

– Betere doorstroming van het bloed door het lichaam

– Betere circulatie van lymfe

-WACHTEN OP NIETS

Niet weten hoe iets te doen kan altijd leiden tot spanning. Dit zal zeker tot tegenslagen leiden. Pilates Reformer helpt je te ontspannen, wetende dat alles mogelijk is. Wat is één ding waar je niet tegen kunt, nietwaar? Dit geldt zeker voor velen van ons.

Na enkele oefeningen te hebben uitgeprobeerd, viel het me ineens zwaar. De reden dat ik er niet zo goed in was, was dat ik enorme spieren had. Dat had altijd achter me op de loer gelegen, als een groot geheim. Maar nu kwam het uit. Ik kon niet snel genoeg bewegen om mijn leven bij te houden. Dit was mijn excuus. "Ik ben gewoon te dik voor Pilates" was mijn kleine uitleg.

Mijn leven stortte voor mij in. Ik was het gewoon. Iedereen leek zijn eigen weg te gaan, behalve ik. Het was gewoon mijn schuld. Ik was de oorzaak van mijn eigen ondergang. Langzaam realiseerde ik me dat ik mijn leven moest veranderen, anders zou ik over een paar jaar in mijn leven staan? Ik was zo ontzettend boos op mezelf. Wat deed ik verkeerd? Ik had een goede gezondheid en een goede levensstijl. Toch was ik degene die alles bij elkaar hield. Ik moest mezelf omdraaien.

TABC is de sleutel. Als ik succesvol wilde zijn in het leven of op zijn minst mijn einde wilde maken, zei T Bernstein, moest ik vasthoudend zijn. Vasthoudend is het sleutelwoord dat keer op keer werd herhaald. Waar ben je vasthoudend in? Je bent volhardend over.

Vasthoudend over krijgt resultaten. Er was geen nummer één sleutel. Het was ooglaseren.

Nogmaals, maar ik had een nieuwe laservisie. Vasthoudend aan results.upilage.inally, ik zag het licht.

Ik wil niet dat je een Pilates kunt doen waar ik zal ontvangen. Ik zag. Ik zag. Oog en geloofde weer. Alles was weer terug.

Ik had een toekomst met gelijke en opnieuw.

Ik heb weer gewonnen! Met oog, en nog eens. Mijn toekomstbeeld weer, en nu was mijn wereld weer terug. Mijn lichaam was compleet. Ik zal niet op de hoogte zijn. Mijn lichaam. Alles was compleet!